Kleurrijke bladbegonia's hebben hun populaire imago terug. Lees nu meer over onze Begonia Magic Colours concepttafel

Begonia Concepttafel

Een kleurrijk cadeau

Onze veelzijdige bladbegonia’s voegen moeiteloos een vleugje kleur toe aan elke binnenruimte. In ons nieuwe tafelconcept is het nu ook mogelijk de mooiste soorten rex Begonia’s van onze lijn Magic Colours te presenteren in uw tuincentrum of andere winkelomgeving. Bij een standaard maat tuincentrumtafel (306 x 154 mm) selecteren we 8 diverse soorten met prachtige contrasterende kleuren en bladvormen, passend bij de kleuren van het seizoen. Bij afname van het concept bieden we banners met een nieuw design kosteloos aan. 

Magic Colours: Ontdek de magie van kleur
Begonia Magic Colours is sinds begin 2023 een nieuwe productlijn binnen Plant World. De rex begonia’s vallen op met haar kleuren en verschillen in het blad (spits en rond blad). De plant heeft sinds de afgelopen jaren veel populariteit teruggewonnen. De bladbegonia heeft na jaren weer een modern imago en is met name in het najaar een zeer gewilde kamerplant. Ons brede assortiment is leverbaar in de potmaten 8,5 cm en 12 cm en staan bekend om haar volle en compacte groeiwijze.

Maatwerk: kies voor unieke creaties
Bij Plant World selecteren we zorgvuldig alle planten op basis van kleur en bladvorm, waarbij we rekening houden met de trends en kleuren van het seizoen. Voor een standaardmaat concepttafel verdelen we de planten in acht vakken, elk gevuld met zestien planten. Begonia’s zijn echte blikvangers met hun prachtige kleuren, ze trekken direct de aandacht. Het vernieuwde ontwerp van de etiketten maakt onze planten toekomstbestendig en allesbehalve ouderwets.

Onbekend met de verschillende soorten? Hierbij 5 highlights vanuit het uitgebreide assortiment. Kijk op Floriday of neem contact op voor de totale beschikbare collectie.

  1. Etna – Een stoere plant door de zwart-rood gekleurde blad. 
  2. Macarena – Heeey Macarena! Het lijkt alsof het blad danst in het licht.
  3. Odissi – Prachtige volle plant met een roze kern in het blad. Uniek door de zilveren stippen en donkerpaarse rand.
  4. Spitfire – Mooi puntig blad met kenmerkende dieprode kleur die wordt vergezeld door een crèmekleurige tint aan beide zijden
  5. Tap Dance – Voor wat meer rust is deze Tap Dance een geschikte plant. Toch valt de plant op door de contrasterende groene tinten op het blad.

Meer nieuws

Kunstig keramiek

Even wat aandacht voor keramiek! Wist je dat wij een divers assortiment keramiek in ons aanbod hebben? Zo presenteer je op een makkelijke manier een trendy eindproduct aan jouw klanten. Je hoeft alleen nog na te denken over een mooie plek om het te presenteren.

Read More »

Héééé Kalanchoe

Het is zomer en dat betekent, tijd voor Kalanchoe! Een aantal Kalanchoe soorten staan erom bekend dat ze van kleur veranderen in de zon.

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL

Stuur ons een email​