Breng je fantasiewereld tot leven met de betoverende Eden Specials Fantasy Collection

Duik in de betoverende wereld van de Eden Specials, een bijzonder onderdeel van onze Eden Collection, waar elke plant zijn eigen unieke verhaal heeft. Maak je klaar voor een onvergetelijke reis door de fantasiewereld met onze nieuwe collectie van vier magische planten, die allemaal één gezamenlijk thema dragen: fantasy. Dit thema is geboren uit de toenemende liefde voor fantasie en de trend die daaruit voortkomt. Ontdek deze betoverende planten en laat je meeslepen naar een wereld van pure verbeelding!

Begonia Ferox – Troll

Stap in de betoverende wereld van de Begonia Ferox, een plant die niet alleen bijzonder van kleur is, maar ook een unieke bladstructuur heeft die het tot een verschrikkelijke schoonheid maakt. Bewonder de prachtige Begonia Ferox en laat je betoveren door zijn unieke en adembenemende schoonheid!

‘’ In het oude Scandinavië waar de legendes en het heden elkaar ontmoeten. Het verhaal van deze plant gaat over een verborgen volk dat woonde in de bergen en grotten en beschouwd werd als “anders”. Deze Begonia is zeker anders te noemen dan de bekende Begonia’s. Met zijn wilde groeiwijze en typerende punten op het blad is deze Begonia TROLL verschrikkelijk mooi. ‘’ 

Begonia Kingiana – King Halfheart

Laat je betoveren door de subtiele schoonheid van deze plant, waarvan de bladvorm een half hart vormt dat pas compleet wordt als twee bladeren samenkomen tot één hart. Het is vanuit deze intrigerende gedachte dat het volgende verhaal is ontstaan:

‘’ Deze uit Azië afkomstige plant heeft de naam Begonia King Halfheart gekregen door een bijzonder verhaal over een koning. In zijn laatste strijd verloor de Koning zijn hart aan deze plant. De plant ervoer zijn liefde zo groot dat hij de helft van zijn hart terug gaf aan de koning. Zij zijn voor eeuwig aan elkaar verbonden. Verzorg deze plant met heel veel liefde en hij zal ook zijn halve hart aan jou geven.’’ 

Peperomia sarcophylla – Mythic Elf Ears

Deze plant vertelt zijn eigen verhaal, en het begint allemaal bij het blad. Elk blad is als een uniek schildersdoek, waarop de plant zijn levensverhaal schildert met kleuren en patronen die alleen de natuur kan bedenken. Kom meer te weten over dit bijzondere verhaal en ontdek de betoverende wereld van deze plant!

‘’In het mythische elfenrijk de Zuidlanden van Americom wordt deze plant vereerd vanwege de vorm van het blad. De plant komt sterk overeen met de oren van de inwoners van dit land en wordt daardoor verbonden met de voorouders. Deze planten worden met veel zorg en liefde verzorgd om het respect van de voorouders te verdienen. Deze krachtige mythische plant is ook voor jou bestemd.’’ 

Peperomia sarcophylla

Rhapidophora decursiva – Dragonstail (medio 2023)

Maak kennis met de unieke groeiwijze van deze plant, die zich kenmerkt door zijn snelle en uitbundige groei in de breedte. Het is een fascinerend schouwspel dat je niet wilt missen. Houd deze bijzondere groeiwijze nauwlettend in de gaten en geniet van de prachtige transformatie van deze plant!

‘’ Deze uit Zuid-Amerika afkomstige plant heeft naast zijn sterke, robuuste uitstraling een leuke eigenschap waar je dagelijks mee bezig kunt zijn. De plant maakt een opmerkelijke staart! Met het Dragonstail meetlint kun je de groei van de drakenstaart meten. Meet je dragonstail regelmatig en verbaas jezelf! Deel jouw ervaringen op #dragonstail #drakenstaartje.’’ 

 

Meer nieuws

Kunstig keramiek

Even wat aandacht voor keramiek! Wist je dat wij een divers assortiment keramiek in ons aanbod hebben? Zo presenteer je op een makkelijke manier een trendy eindproduct aan jouw klanten. Je hoeft alleen nog na te denken over een mooie plek om het te presenteren.

Read More »

Héééé Kalanchoe

Het is zomer en dat betekent, tijd voor Kalanchoe! Een aantal Kalanchoe soorten staan erom bekend dat ze van kleur veranderen in de zon.

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL

Stuur ons een email​