Callisia Rosato is de plant van de maand november

Negen van de tien planten zijn groen, dat is bij ons in de kwekerij ook het geval. Maar wist dat je dat wij ook roze planten kweken? Dit zijn de Tradescantia Nanouk, Tradescantia Sweetness en Callisia Rosato. De laatst genoemde is deze maand de plant van de maand!

Callisia Rosato in de kas

Pink Lady

De Callisia Rosato wordt ook wel Pink Lady genoemd. Niet zo gek met die roze kleur toch? De bladeren van de plant zijn niet helemaal roze. Ze zijn ook een beetje groen. Maar hoe meer zonlicht de Callisia Rosato krijgt, hoe rozer de bladeren worden. Voor een prachtige roze plant kun je hem daarom het beste op een zonnige plek neerzetten.

Wist je dat de Callisia Rosato in de zomer witte bloemen kan krijgen?

Afgelopen twee weken heb je de Callisia Rosato kunnen spotten in De Grote Tuinverbouwing! Bekijk het hieronder terug.

Pink Plants

Samen met de Tradescantia Nanouk en Tradescantia Sweetness hoort de Callisia Rosato bij onze Pink plants. Dit zijn drie roze kamerplanten die absoluut niet mogen ontbreken in jouw assortiment! Wil je meer weten over de Callisia Rosato of één van de andere roze planten? Neem dan contact met ons op!

Meer nieuws

Kunstig keramiek

Even wat aandacht voor keramiek! Wist je dat wij een divers assortiment keramiek in ons aanbod hebben? Zo presenteer je op een makkelijke manier een trendy eindproduct aan jouw klanten. Je hoeft alleen nog na te denken over een mooie plek om het te presenteren.

Read More »

Héééé Kalanchoe

Het is zomer en dat betekent, tijd voor Kalanchoe! Een aantal Kalanchoe soorten staan erom bekend dat ze van kleur veranderen in de zon.

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL

Stuur ons een email​