De Alocasia Regal Shields: een echte jungle plant!

Al 25 jaar verkopen wij onze kamerplanten onder het merk Eden Collection. Vanaf 2016 werd dit uitgebreid met de Eden Specials. De welbekende Pannenkoekplant was hier de eerste van. En in 2019 volgde een nieuwe productlijn: Eden Jungles.

Eden Jungles zorgen voor een echt jungle gevoel in het huis van de consument. Het zijn voornamelijk grote planten. Er vinden veel ontwikkelingen plaats binnen deze productlijn. Op dit moment bevat deze collectie oude bekenden zoals de Monstera minima, maar ook nieuwe planten zoals de Alocasia Regal Shields!

Alocasia Regal Shields

Wanneer u aan een jungle plant denkt, denkt u waarschijnlijk aan een grote groene plant. De Alocasia Regal Shields past perfect in dit plaatje! De plant heeft mooie donkergroene bladeren met een paarse achterkant. De Alocasia Regal Shields houdt van licht, maar niet van direct zonlicht. Zorg daarom voor een spot met indirect zonlicht.

Wilt u meer weten over onze Eden Jungles? Bekijk dan onze pagina met productlijnen.

Meer nieuws

Top 10 meest verkochte planten 2022. Nummer 1: Chlorophytum Ocean

Top 10 planten van 2022

Het mag nog net, terugblikken op vorig jaar. En wat een jaar! Het was een jaar waarin we nieuwe planten toevoegden aan de Eden Collection,

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL

Stuur ons een email​