De Alocasia Regal Shields: een echte jungle plant!

Al 25 jaar verkopen wij onze kamerplanten onder het merk Eden Collection. Vanaf 2016 werd dit uitgebreid met de Eden Specials. De welbekende Pannenkoekplant was hier de eerste van. En in 2019 volgde een nieuwe productlijn: Eden Jungles.

Eden Jungles zorgen voor een echt jungle gevoel in het huis van de consument. Het zijn voornamelijk grote planten. Er vinden veel ontwikkelingen plaats binnen deze productlijn. Op dit moment bevat deze collectie oude bekenden zoals de Monstera minima, maar ook nieuwe planten zoals de Alocasia Regal Shields!

Alocasia Regal Shields

Wanneer u aan een jungle plant denkt, denkt u waarschijnlijk aan een grote groene plant. De Alocasia Regal Shields past perfect in dit plaatje! De plant heeft mooie donkergroene bladeren met een paarse achterkant. De Alocasia Regal Shields houdt van licht, maar niet van direct zonlicht. Zorg daarom voor een spot met indirect zonlicht.

Wilt u meer weten over onze Eden Jungles? Bekijk dan onze pagina met productlijnen.

Meer nieuws

Smit Kwekerijen in Verbinding

De redactie van Verbinding kwam onlangs naar Sappemeer voor een kop koffie, rondleiding en een leuk gesprek met algemeen directeur Kees Pingen. Tijdens dit gesprek

Read More »

Blog delen:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
nl_NL

Potmaat

Kies de potmaat

Collectie

Stijl

Stuur ons een email​