Eden Collection in de Grote Tuinverbouwing

In het nieuwe seizoen van de Grote Tuinverbouwing zal er elke week een plant uit de Eden Collection te zien zijn. Op deze manier willen we onze planten extra onder de aandacht brengen bij de Nederlands consumenten. De planten zijn zorgvuldig uitgekozen aan de hand van opvallende kenmerken en mooie verhalen die te vertellen zijn. De planten zijn ook goed beschikbaar in de periodes omtrent een aflevering. Elke zaterdag te zien om 17.00 uur op SBS6, of in de herhaling op zondagochtend om 9.30 uur. Bekijk hieronder de beelden van de eerste aflevering. 

Microsorum crocodyllus

De Microsum crocodyllus is een groene varen met een sterk, glanzend blad en een structuur dat lijkt én voelt als de huid van een krokodil. Daarom ook de naam Crocoloco! De bladeren van deze bijzondere planten kunnen erg lang worden. Met deze plant haal je een bijzonder stoere plant in huis!

Eden Specials

De Croco Loco is een plant met een uniek verhaal! Daarom is de plant één van onze Eden Specials. Het verhaal van de Microsorum crocodyllus wordt op een viertalig etiket (Nederlands, Engels, Duits en Frans) vertelt, waardoor het verhaal van deze plant worden de hele wereld kan worden gelezen.

Wil je meer weten over deze bijzondere plant? Neem dan contact met ons op, dat vinden wij dol-fijn!

Meer nieuws

Top 10 meest verkochte planten 2022. Nummer 1: Chlorophytum Ocean

Top 10 planten van 2022

Het mag nog net, terugblikken op vorig jaar. En wat een jaar! Het was een jaar waarin we nieuwe planten toevoegden aan de Eden Collection,

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL

Stuur ons een email​