Eenvoudig planten van Smit Kwekerijen bestellen via Floriday

In de loop van de jaren is er veel veranderd op het gebied van het bestellen van groene kamerplanten. Werden planten eerder vooral per telefoon en/of fax besteld, tegenwoordig gaat het bestellen voornamelijk digitaal, per e-mail en ook nog via de telefoon. Ook is het al langere tijd mogelijk om onze planten via FloraXchange te bestellen en dit gaat nu over naar Floriday. We vertellen hier graag meer over.

Wat is Floriday

Floriday is het digitale platform voor de sierteelt. Hier worden commerciële en logistieke processen afgehandeld. Eigenlijk komt het er op neer dat u via Floriday heel gemakkelijk onze planten kunt kopen. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwste technieken om een digitale infrastructuur voor de sierteeltsector neer te zetten.

Op Floriday krijgt u ook een goed beeld van onze planten. Het is mogelijk om per plant foto’s te bekijken. Een paar van onze planten hebben zelfs 360° productfoto’s! Door deze foto’s kunt u de plant van alle kanten bekijken om zo een nóg beter beeld te krijgen.

Bestel kamerplanten van Smit Kwekerijen via Floriday
Voorbeeld winkel Smit Kwekerijen in Floriday

Het grote voordeel van Floriday voor u als koper

Floriday biedt veel voordelen, zowel voor kwekers als voor kopers. Het grootste voordeel is dat u op één plek het volledige aanbod van Smit Kwekerijen, maar ook van andere kwekers, kunt zien. Het inkopen van planten is daardoor erg gemakkelijk gemaakt en hoeft u niet meer op verschillende plekken uw bestelling te plaatsen. Andere voordelen van het platform kunt u lezen op de website van Floriday.

Eind vorig jaar werden Krista, Frontoffice, en Annemieke, Marketing Communicatie Manager, door Floriday geïnterviewd over hoe Smit Kwekerijen van het platform gebruik maakt, hoe Floriday ingezet kan worden in de marketingmix en meer. Lees hier het hele interview.

Meer nieuws

Kunstig keramiek

Even wat aandacht voor keramiek! Wist je dat wij een divers assortiment keramiek in ons aanbod hebben? Zo presenteer je op een makkelijke manier een trendy eindproduct aan jouw klanten. Je hoeft alleen nog na te denken over een mooie plek om het te presenteren.

Read More »

Héééé Kalanchoe

Het is zomer en dat betekent, tijd voor Kalanchoe! Een aantal Kalanchoe soorten staan erom bekend dat ze van kleur veranderen in de zon.

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL

Stuur ons een email​