In 2019 hebben wij bijgebouwd op Siepweg 4 waarmee de groei in ons bedrijf doorgezet kan worden.

Uitbreiding hoofdkantoor

In 2019 hebben wij bijgebouwd op Siepweg 4 waarmee de groei in ons bedrijf doorgezet kan worden.
Met deze aanbouw kan er efficiënter gewerkt worden en wordt er op de andere locaties meer ruimte gecreëerd voor groei.

In 2018 werd een plan opgesteld voor de aanbouw waarna we zijn begonnen met het realiseren hiervan. Bij de verbouwing is het voor ons belangrijk geweest meer ruimte te creëren om de vele mooie nieuwe producten te kunnen produceren en (efficiënt) te kunnen verwerken.

Zo is er extra ruimte gekomen op de afdeling waar onze bambino-planten worden verwerkt, waardoor de containers soepeler naar de inpakruimte kunnen. De verschillende soorten en mixen kunnen door de uitbreiding overzichtelijk worden opgesteld.

Voor de planten die op containers van een andere locatie komen is nu veel meer ruimte gemaakt zodat de beschikbare voorraad goed gesorteerd klaar staat. Vanuit de overige locaties wordt op karren aangeleverd. Deze werkwijze wordt geoptimaliseerd en het aantal externe locaties neemt in 2020 weer toe.

Aan de voorkant van de aanbouw zijn er naast de shuttle ook 2 docks voor de aanvoer van planten van andere locaties gerealiseerd. Daarmee wordt de aan- en afvoer van karren beter gescheiden.

 

Inmiddels zijn we in 2020 en is de ruimte al volledig in gebruik. Wij zijn erg blij met de aanbouw en benutten hem dan ook volledig. Onze hoofdlocatie heeft nu 6 Ha. waarvan 1 Ha. aanbouw wordt benut om planten vanuit 10 Ha. vanuit onze overige locaties te verwerken. De externe locaties (samenwerking met collega telers) groeien in 2021 van 2 naar 6 Ha. Totaal 22 Ha. gevuld met onze planten! Zonder aanbouw was deze groei niet mogelijk.

Meer nieuws

Kunstig keramiek

Even wat aandacht voor keramiek! Wist je dat wij een divers assortiment keramiek in ons aanbod hebben? Zo presenteer je op een makkelijke manier een trendy eindproduct aan jouw klanten. Je hoeft alleen nog na te denken over een mooie plek om het te presenteren.

Read More »

Héééé Kalanchoe

Het is zomer en dat betekent, tijd voor Kalanchoe! Een aantal Kalanchoe soorten staan erom bekend dat ze van kleur veranderen in de zon.

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL

Stuur ons een email​