Breed assortiment planten

Bent u op zoek naar een uniek, onderscheidend en breed assortiment groene kamerplanten, zodat uw  exportklanten jaarrond de mooiste kamerplanten geleverd krijgen? Zoek dan niet verder, want hier bent u aan het juiste adres. U stelt met gemak een breed assortiment samen, variërend in grootte en kleur.

Groene kamerplanten

Wij kweken al meer dan 35 jaar met veel passie een grote diversiteit aan planten die met zorg verzameld en uitgekozen worden op plekken over de hele wereld. Wij bieden een groot assortiment aan groene kamerplanten, waardoor u gemakkelijk bij één kweker een breed en afwisselend aanbod kunt samenstellen voor uw klanten. De collectie bestaat uit een variatie aan plantenfamilies en potmaten, voor elke klant is er een plant. Wilt u meer weten over de Eden Collection, klik dan hierDe planten leveren wij op de dag en veiling naar keuze, daardoor beschikt u altijd over verse groene kamerplanten.

Om in te spelen op de veranderende behoeftes van consumenten zijn wij voortdurend bezig met het zoeken naar en ontwikkelen van nieuwe trendy plantensoorten. Door het op de markt brengen van deze nieuwe soorten kunnen wij u blijven verrassen met nieuw aanbod.

Wilt u meer weten over de planten of klant worden? 
Neem dan nu contact met ons.

Breed assortiment kamerplanten voor export