Het World Horti Center is woensdagochtend 7 maart officieel geopend door Hare Majesteit Koningin Máxima. Het internationale kennis- en innovatiecentrum vormt een centrum waarin..

Opening World Horti Center

Het World Horti Center is woensdagochtend 7 maart officieel geopend door Hare Majesteit Koningin Máxima. Het internationale kennis- en innovatiecentrum vormt een centrum waarin onderwijs, onderzoek, bedrijven en de overheid samenwerken voor een duurzame en innovatieve wereld.

Ook minister van Landbouw, Natuur, Voedselkwaliteit, Carola Schouten was aanwezig bij de officiele opening en onderstreepte in een toespraak de internationale koppositie van de tuinbouwsector.

In de middag werd het WHC geopend voor mensen uit de sector, studenten en overige belangstellenden. Er werden rondleidingen gegeven, workshops op het gebied van innovatie en duurzaamheid konden bijgewoond worden en men kon de vele participanten bezoeken in de stands.

Een feestelijke en interessante dag voor de sector!

Vanaf vandaag is iedereen welkom in het World Horti Center. Ook willen we u van harte uitnodigen om onze stand te komen bezoeken. U kunt ons vinden in de gezamenlijke stand met Stolk Brothers op de eerste verdieping.

Concepttafel Hangplanten pergola Eden Collection WHC 2018

Meer nieuws

Smit Kwekerijen in Verbinding

De redactie van Verbinding kwam onlangs naar Sappemeer voor een kop koffie, rondleiding en een leuk gesprek met algemeen directeur Kees Pingen. Tijdens dit gesprek

Read More »

Blog delen:

Share on facebook
Facebook
Share on linkedin
LinkedIn
nl_NL

Potmaat

Kies de potmaat

Collectie

Stijl

Stuur ons een email​