Verhuisbedrijf Jan de Jong Verhuizingen in Groningen ging zelf verhuizen naar een nieuw kantoor. Een leeg kantoorpand met een nieuwe inrichting vraagt natuurlijk om groen!...

Groen kantoor voor Jan de Jong verhuizingen

Verhuisbedrijf Jan de Jong Verhuizingen in Groningen ging zelf verhuizen naar een nieuw kantoor. Een leeg kantoorpand met een nieuwe inrichting vraagt natuurlijk om groen! Smit Kwekerijen mocht veel planten leveren om dit kantoorpand nog mooier en een stuk groener te maken. Op de foto zie je goed wat planten doen in een ruimte #mooiwatplantendoen!

Een frisse start voor Jan de Jong Verhuizingen. De planten zullen de concentratie en het werkplezier van het personeel nog meer laten groeien en zorgen voor een stress-vrije werkomgeving. Een mooi doel om aan mee te werken!

Smit Kwekerijen zorgde voor groene kamerplanten om een fijne, aantrekkelijke werkomgeving in het nieuwe kantoor van verhuisbedrijf Jan de Jong verhuizingen te creëren.

Meer nieuws

Kunstig keramiek

Even wat aandacht voor keramiek! Wist je dat wij een divers assortiment keramiek in ons aanbod hebben? Zo presenteer je op een makkelijke manier een trendy eindproduct aan jouw klanten. Je hoeft alleen nog na te denken over een mooie plek om het te presenteren.

Read More »

Héééé Kalanchoe

Het is zomer en dat betekent, tijd voor Kalanchoe! Een aantal Kalanchoe soorten staan erom bekend dat ze van kleur veranderen in de zon.

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL

Stuur ons een email​