Verhuisbedrijf Jan de Jong Verhuizingen in Groningen ging zelf verhuizen naar een nieuw kantoor. Een leeg kantoorpand met een nieuwe inrichting vraagt natuurlijk om groen!...

Groen kantoor voor Jan de Jong verhuizingen

Verhuisbedrijf Jan de Jong Verhuizingen in Groningen ging zelf verhuizen naar een nieuw kantoor. Een leeg kantoorpand met een nieuwe inrichting vraagt natuurlijk om groen! Smit Kwekerijen mocht veel planten leveren om dit kantoorpand nog mooier en een stuk groener te maken. Op de foto zie je goed wat planten doen in een ruimte #mooiwatplantendoen!

Een frisse start voor Jan de Jong Verhuizingen. De planten zullen de concentratie en het werkplezier van het personeel nog meer laten groeien en zorgen voor een stress-vrije werkomgeving. Een mooi doel om aan mee te werken!

Smit Kwekerijen zorgde voor groene kamerplanten om een fijne, aantrekkelijke werkomgeving in het nieuwe kantoor van verhuisbedrijf Jan de Jong verhuizingen te creëren.

Meer nieuws

Top 10 meest verkochte planten 2022. Nummer 1: Chlorophytum Ocean

Top 10 planten van 2022

Het mag nog net, terugblikken op vorig jaar. En wat een jaar! Het was een jaar waarin we nieuwe planten toevoegden aan de Eden Collection,

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL

Stuur ons een email​