Verhuisbedrijf Jan de Jong Verhuizingen in Groningen ging zelf verhuizen naar een nieuw kantoor. Een leeg kantoorpand met een nieuwe inrichting vraagt natuurlijk om groen!...

Groen kantoor voor Jan de Jong verhuizingen

Verhuisbedrijf Jan de Jong Verhuizingen in Groningen ging zelf verhuizen naar een nieuw kantoor. Een leeg kantoorpand met een nieuwe inrichting vraagt natuurlijk om groen! Smit Kwekerijen mocht veel planten leveren om dit kantoorpand nog mooier en een stuk groener te maken. Op de foto zie je goed wat planten doen in een ruimte #mooiwatplantendoen!

Een frisse start voor Jan de Jong Verhuizingen. De planten zullen de concentratie en het werkplezier van het personeel nog meer laten groeien en zorgen voor een stress-vrije werkomgeving. Een mooi doel om aan mee te werken!

Smit Kwekerijen zorgde voor groene kamerplanten om een fijne, aantrekkelijke werkomgeving in het nieuwe kantoor van verhuisbedrijf Jan de Jong verhuizingen te creëren.

Meer nieuws

Nieuw! Adorable little plants

Ken je “Adorable little plants” al? Ons nieuwste hangplantenconcept is schattig en geschikt voor elke winkelruimte. De hangplanten in potmaat 10,5 cm zijn betaalbaar geprijsd en een lust voor het oog.

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL

Stuur ons een email​