Elk jaar in het eerste weekend van april zetten bedrijven in ruim 20 regio’s in Nederland hun deuren open om het publiek te laten zien hoe zij met zorg de mooiste groenten, bloemen en planten kweken..

Kom in de Kas 2019

Elk jaar in het eerste weekend van april zetten bedrijven in ruim 20 regio’s in Nederland hun deuren open om het publiek te laten zien hoe zij met zorg de mooiste groenten, bloemen en planten kweken. Afgelopen jaar was de Kom in de Kas op zaterdag 6 en zondag 7 april waar 210.000 enthousiaste bezoekers de kassen vol wereldse wonderen bezochten. Het prachtige lenteweer droeg bij aan de hoge opkomst.

Dit jaar deden in de regio Groningen acht bedrijven mee aan Kom in de Kas. De bezoekers hadden een ruim aanbod van verschillende bedrijven die bezocht konden worden. Kwekers van orchideeën, van aardbeien, spruiten, klimrozen en groene kamerplanten. Een mooie opsomming van prachtige producten.

Dit resulteerde in een feestelijke dag in de kassen van onder andere Smit Kwekerijen. Door een groep enthousiaste werknemers is er een afwisselend en aantrekkelijk aanbod van activiteiten opgesteld om de bezoekers een leuke dag te bezorgen.

Rondleidingen werden gegeven door de kassen met daarbij aandacht voor de manier van kweken, biologische gewasbescherming en ook werd er een klein kijkje gegeven in de ‘keuken’ van Smit Kwekerijen door het laten zien van de nieuwe producten die in de komende jaar op de markt worden gebracht.

Voor de kinderen was er ook genoeg te beleven. Ze mochten hun eigen plantje stekken en mee naar huis nemen. Ook was er een springkussen, konden ze geschminkt worden en konden ze een mooie kleurplaat inkleuren.

Alles samen heeft gezorgd voor een geslaagde dag! Op naar de volgende editie!

Meer nieuws

Kunstig keramiek

Even wat aandacht voor keramiek! Wist je dat wij een divers assortiment keramiek in ons aanbod hebben? Zo presenteer je op een makkelijke manier een trendy eindproduct aan jouw klanten. Je hoeft alleen nog na te denken over een mooie plek om het te presenteren.

Read More »

Héééé Kalanchoe

Het is zomer en dat betekent, tijd voor Kalanchoe! Een aantal Kalanchoe soorten staan erom bekend dat ze van kleur veranderen in de zon.

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL

Stuur ons een email​