Ken je "Adorable little plants" al? Ons nieuwste hangplantenconcept is schattig en geschikt voor elke winkelruimte. De hangplanten in potmaat 10,5 cm zijn betaalbaar geprijsd en een lust voor het oog.

Nieuw! Adorable little plants

Een aantrekkelijk nieuw concept met de liefste hangplanten

Heb je al gehoord van ons nieuwste hangplantenconcept? Het heet “Adorable little plants” en het is absoluut adorabel! Deze schattige kleine hangplanten zijn perfect voor elke ruimte en het ontwerp met 6 à 7 verschillende soorten in potmaat 10,5 cm maakt het een geweldig impulsproduct. Bovendien is de aankoopprijs relatief laag, dus het is ook een fantastisch cadeau-idee!

Unieke Stander
De standaard waar de planten in hangen is uniek. Het is een eigen ontwerp, gemaakt door de sociale werkplaats Wedeka uit Ter Apel. Dit past bij onze filosofie om met onze producten bij te dragen aan de hele maatschappij. We houden bij al onze ontwikkelingen rekening met de mens, onze producten en de planeet.

De standaard heeft 4 lagen met elk vier armen, waar aan elke arm twee planten aanhangen. Er is een handleiding bijgevoegd zodat je de standaard eenvoudig in een klein half uur hebt staan. De standaard is te koop, en het is ook mogelijk de standaard 8 weken in bruikleen te gebruiken.

Adorable little plants
In de standaard hangen in totaal 32 planten met 6 à 7 verschillende soorten hangplanten in potmaat 10,5 cm. We zorgen voor een divers assortiment hangers en denken daarbij aan kleuren en vormen, zoals:

  • Rhipsalis Cassutha
  • Marcgravia Umbulata,
  • Saxifraga Stolonifera Tricolor,
  • Tradescantia Sweetness/Kindness/Tenderness,
  • Kalanchoe Manginii,
  • Sedum Tornado
  • Peperomia Rotundifolia

 

Als je liever met andere soorten werkt is dat natuurlijk mogelijk. Jaarrond hebben we een breed aanbod beschikbaar van hangplanten in potmaat 10,5 cm.

De hangplanten worden geleverd met een opvallend etiket in 4 trendy kleuren. Het herkenbare design komt ook terug op het bord bovenop de standaard.

Aan de slag
Ben je net zo enthousiast als wij over dit mooie concept en wil je het graag in jouw winkel hebben of bestellen voor je klant? Neem dan contact op met je accountmanager of bel naar 0598698090. Je kunt ons ook mailen op info@smitkwekerijen.nl. We helpen je graag verder!

Meer nieuws

Kunstig keramiek

Even wat aandacht voor keramiek! Wist je dat wij een divers assortiment keramiek in ons aanbod hebben? Zo presenteer je op een makkelijke manier een trendy eindproduct aan jouw klanten. Je hoeft alleen nog na te denken over een mooie plek om het te presenteren.

Read More »

Héééé Kalanchoe

Het is zomer en dat betekent, tijd voor Kalanchoe! Een aantal Kalanchoe soorten staan erom bekend dat ze van kleur veranderen in de zon.

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL

Stuur ons een email​