Nieuwe website Smit Kwekerijen online!

Nieuwe website Smit Kwekerijen

De oplettende kijker heeft het waarschijnlijk al gezien: wij hebben een nieuwe website! De afgelopen weken zijn wij achter de schermen druk bezig geweest om onze website een upgrade te geven. Het is nog steeds de oude vertrouwde website van Smit Kwekerijen, maar dan in een nieuw jasje. Onze dank gaat uit naar Studio Sjoege, zonder hen had deze website er niet zo mooi uit gezien. Wij zijn heel blij met het eindresultaat en lichten graag een paar vernieuwingen toe.

Nieuw op onze website

Naast het nieuwe uiterlijk hebben we ook nieuwe informatie toegevoegd. Zo is onder ‘branches’ informatie die voor een specifieke branche interessant is beschikbaar. Ook nieuw is de informatie over onze Young Plants. Als Smit Kwekerijen zijn wij al langere tijd bezig met Young Plants, maar tot nu toe was dit nog niet zichtbaar op onze website.

Daarnaast is er een overzicht van alle planten per productlijn, zoals Eden Jungles, Eden Specials en hangplanten te vinden. En wilt u weten hoe u deze planten kunt bestellen? Ga dan naar de pagina ‘Bestellen’ waar wij u informeren over hoe onze planten besteld kunnen worden.

Wilt u meer weten over ons, onze nieuwe website of onze planten? Neem dan contact met ons op!

Meer nieuws

Nieuw! Adorable little plants

Ken je “Adorable little plants” al? Ons nieuwste hangplantenconcept is schattig en geschikt voor elke winkelruimte. De hangplanten in potmaat 10,5 cm zijn betaalbaar geprijsd en een lust voor het oog.

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL

Stuur ons een email​