Noviteiten Parade

Deze week (19-22 april) organiseert Royal FloraHolland in samenwerking met trendwatcher Romeo Sommers de online Novititeiten Parade. Tijdens dit evenement worden 82 nieuwe producten van kwekers (digitaal) aan het publiek getoond en wordt er een link gelegd met de trends en ontwikkelingen.

Smit Kwekerijen doet ook mee aan de Noviteitein Parade in de categorie ‘Planten indoor’ met de Peperomia Burbella, een unieke plant die door veredeling/kruizen is ontstaan. Deze plant is botanisch gezien een Peperomia caperata hybride. De ronde, grijze bladeren met een donkere nerf maken deze plant heel bijzonder. Wil je meer over deze noviteit weten? Neem dan hier een kijkje op de speciale plantpagina.

Deelnemers van de Noviteiten Parade doen ook automatisch mee voor de Glazen Tulp Award 2022. Dit is dé award voor de beste marktintroductie. Er zijn verschillende categorieën: snijbloemen, concepten, kamerplanten groen, kamerplanten bloeiend en tuinplanten. Vorig jaar werd onze Begonia masoniana Mountain derde in de categorie ‘kamerplanten groen’; iets waar wij heel trots op zijn!

Wil je meer weten over de online Noviteiten Parade of ben je benieuwd welke andere kwekers mee doen? Neem dan snel een kijkje op: 

Meer nieuws

Nieuw! Adorable little plants

Ken je “Adorable little plants” al? Ons nieuwste hangplantenconcept is schattig en geschikt voor elke winkelruimte. De hangplanten in potmaat 10,5 cm zijn betaalbaar geprijsd en een lust voor het oog.

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL

Stuur ons een email​