Peperomia Sunrise ® – de nieuwe zonnestraal van de Eden Collection

Dat de Eden Collection veel verschillende Peperomia soorten bevat is niets nieuws. Sommigen zijn oude bekenden, maar er wordt ook met regelmaat een nieuwe soort toegevoegd. Zo ook onlangs, want sinds kort is de Peperomia Sunrise ® lid van onze Peperomia familie! Daarom is deze plant in de maand juni de plant van de maand.

Peperomia Sunrise ®

De nieuwste aanwinst is één uit onze eigen veredeling, daarom is hij ook kwekersrechtelijk beschermd. Het is een relatief grote Peperomia caperata soort, waardoor hij erg mooi lijkt in potmaat 15 cm. De  Peperomia Sunrise ® valt op doordat de onder- en bovenkant andere kleuren hebben! De bovenzijde is licht grijs/zilver en de onderzijde is roze/rood van kleur. Ondanks zijn naam houdt de Peperomia Sunrise ® niet van direct zonlicht. Maar ook op een te donkere plek heeft deze plant het niet naar zijn zin, want dan kan hij zijn kleur verliezen. Een plek met indirect licht is daarom het beste.

De Peperomia Sunrise ® past goed bij andere soorten van de Eden Collection. Hij staat daarom erg leuk op een Eden Collection concepttafel, maar ook los is deze plant een echte eyecatcher!

Peperomia Sunrise - Smit Kwekerijen

Meer nieuws

Nieuw! Adorable little plants

Ken je “Adorable little plants” al? Ons nieuwste hangplantenconcept is schattig en geschikt voor elke winkelruimte. De hangplanten in potmaat 10,5 cm zijn betaalbaar geprijsd en een lust voor het oog.

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL

Stuur ons een email​