Plant van de maand april: het augurkenplantje

Delosperma echinatum

In de maand april zetten we de Delosperma echinatum in de spotlight! Deze plant is misschien beter bekend als augurkenplantje of Pickle plant. De plant dankt deze naam aan de augurkvormige bladeren die bedekt zijn met witte haartjes. De plant ziet er misschien gevaarlijk uit met zijn witte haartjes, alsof hij heel stekelig is. Maar niets is minder waar! De plant is juist heel zacht, waardoor u de plant bijna kunt knuffelen.

Delosperma echinatum in kas

Eden Specials

De Delosperma echinatum is één onze planten met een uniek verhaal. Deze planten hebben wij gebundeld in één collectie, genaamd de Eden Specials. De Eden Specials zijn allemaal bijzonder en hebben een uniek verhaal. Wilt u meer weten over onze Eden Specials, of over andere productlijnen? Lees hier meer informatie over onze productlijnen, of neem contact met ons op!

Meer nieuws

Kunstig keramiek

Even wat aandacht voor keramiek! Wist je dat wij een divers assortiment keramiek in ons aanbod hebben? Zo presenteer je op een makkelijke manier een trendy eindproduct aan jouw klanten. Je hoeft alleen nog na te denken over een mooie plek om het te presenteren.

Read More »

Héééé Kalanchoe

Het is zomer en dat betekent, tijd voor Kalanchoe! Een aantal Kalanchoe soorten staan erom bekend dat ze van kleur veranderen in de zon.

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL

Stuur ons een email​