Plant van de maand december: Peperomia argyreia

De Peperomia argyreia is geen nieuw gezicht in de Eden Collection. We durven wel te wedden dat je deze plant al eerder voorbij hebt zien komen of al hebt besteld. Want wat een prachtige plant is het hè? Daarom verdient deze plant het om extra in het zonnetje gezet te worden tijdens deze donkere dagen. De Peperomia argyreia is in december de plant van de maand.

Peperomia argyreia in De Grote Tuinverbouwing
Peperomia argyreia in De Grote Tuinverbouwing

Peperomia’s in de Eden Collection

De Eden Collection bevat veel Peperomia soorten. Als je het overzicht met onze planten bekijkt, zie je dat er heel veel Peperomia’s tussen staan. Van Peperomia’s met puntige bladeren tot hangplanten; de Peperomia’s in de Eden Collection lopen zeer uiteen. De Peperomia argyreia is daar geen uitzondering op.

Peperomia argyreia

De Peperomia argyreia is bij veel mensen bekend als Watermeloen plant. De bladeren van deze plant lijken namelijk erg op watermeloenen! De ovale bladeren van de Peperomia argyreia hebben zilvergroen kleurenpatroon. Door donkere nerven van de plant lijkt elk blad net een watermeloen.

 

Het is een super leuke plant die door zijn bijzondere bladeren zeker opvalt tussen alle groene planten, een echte eyecatcher! Fun fact: onze veredelaars zijn druk bezig met het veredelen van de Peperomia argyreia, zodat jij nog meer keuze hebt in ons assortiment. 

Peperomia argyreia in De Grote Tuinverbouwing

Heb je afgelopen zaterdag de Peperomia argyreia gespot in de aflevering van De Grote Tuinverbouwing? Bekijk hierboven en onder hoe de plant staat de stralen in de woonkamer die een make-over heeft gekregen.

Peperomia argyreia in De Grote Tuinverbouwing

Meer nieuws

Kunstig keramiek

Even wat aandacht voor keramiek! Wist je dat wij een divers assortiment keramiek in ons aanbod hebben? Zo presenteer je op een makkelijke manier een trendy eindproduct aan jouw klanten. Je hoeft alleen nog na te denken over een mooie plek om het te presenteren.

Read More »

Héééé Kalanchoe

Het is zomer en dat betekent, tijd voor Kalanchoe! Een aantal Kalanchoe soorten staan erom bekend dat ze van kleur veranderen in de zon.

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL

Stuur ons een email​