Sterke groene planten

Bent u op zoek naar sterke groene kamerplanten die weinig verzorging nodig hebben? Planten die wel tegen een ‘stootje’ kunnen? Dan zijn wij de kweker die u zoekt! Bij ons heeft u keuze uit meerdere plantensoorten die voor zowel uw winkel als uw klant heel sterk zijn. Lees snel verder.

Plantmatch met uw winkel

Waarom onze planten zich zo goed lenen voor retail? Wij bieden een sterk, uniek en breed assortiment groene kamerplanten aan. Het assortiment bestaat uit meerdere soorten groene kamerplanten die weinig tot geen verzorging nodig hebben gedurende de tijd dat ze in de winkel staan. Perfect voor de winkel waar niet altijd de tijd is om goed voor de planten te zorgen. Dit zorgt ervoor dat onze planten in elke winkel kunnen staan. Welke plant kiest u? 

Happy Greens

Speciaal voor het supermarktkanaal hebben wij een Happy Greens etiket ontwikkeld. Dit speciale etiket zorgt voor eenheid op de winkelvloer, maar bevat ook informatie over de verzorging van een plant. Consumenten vinden het prettig om te weten hoe zij de planten moeten verzorgen. Dus hoe fijn dat deze informatie op het etiket vermeld wordt.

Wilt u weten welke planten een goede match zijn met uw winkel?      Neem dan nu contact met ons op. 

Sterke groene planten van Smit Kwekerijen