Seasonals van Eden Collection

Veel van onze planten zijn jaarrond leverbaar, maar wist u dat wij ook planten hebben die voornamelijk in de zomer leverbaar zijn? Dit zijn onze Seasonals! De periode voor de Seasonals is weer aangebroken, dus hoog tijd om daar meer over te vertellen!

De meeste bekende Seasonal van Eden Collection is waarschijnlijk de Kalanchoe thyrsiflora. Deze plant heeft wel de bijnaam ‘woestijnroos’ vanwege de vorm van de bladeren; van bovenaf lijkt de plant net een roos. Wat de Kalanchoe thyrsiflora zo bijzonder maakt, is dat de randen van de bladeren rood kleuren wanneer ze in aanraking komen met zonlicht. Op zonnige dagen staan deze planten bij onze kassen buiten om optimaal te profiteren van het zonlicht.

Kalanchoe thyrsiflora is een van onze Seasonals!
Kalanchoe thyrsiflora

Een nieuwe toevoeging aan de Seasonals in de Kalanchoe humilis. Qua vorm lijkt deze plant op de Kalanchoe thyrsiflora, maar de kleur is heel anders. Waar de bladeren van de Kalanchoe thyrsiflora rode randen krijgen als ze in het zonlicht staan, worden de randen van de bladeren van de Kalanchoe humulis juist paars.

Wilt u meer weten over de Seasonals? Neem dan contact met ons op!

Meer nieuws

Nieuw! Adorable little plants

Ken je “Adorable little plants” al? Ons nieuwste hangplantenconcept is schattig en geschikt voor elke winkelruimte. De hangplanten in potmaat 10,5 cm zijn betaalbaar geprijsd en een lust voor het oog.

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL

Stuur ons een email​