Senecio peregrinus, een spetter van een plant

Een nieuwe maand, een nieuwe plant om in het zonnetje te zetten! In de maand juli is de Senecio peregrinus de plant van de maand. Een hele bijzondere kamerplant, al zeggen we het zelf. Wil je weten waarom? Lees dan gauw verder!

Senecio peregrinus, het dolfijnenplantje

Jumping Dolphin

De Senecio peregrinus is een plant met meerdere bijnamen. De meest bekende is waarschijnlijk dolfijnenplant, maar in Japan wordt hij dolfijnenketting genoemd. De bladeren van de Senecio peregrinus lijken op kleine dolfijnen die uit het water springen. Deze plant is een kruising tussen twee verschillende soorten planten van dezelfde familie, namelijk Senecio articulatus en Senecio rowleyanus.

Eden Specials

De dolfijnenplant is een plant met een uniek verhaal! Daarom is de plant één van onze Eden Specials. Het verhaal van de Senecio peregrinus wordt op een viertalig etiket (Nederlands, Engels, Duits en Frans) vertelt, waardoor het verhaal van deze plant worden de hele wereld kan worden gelezen.

Wil je meer weten over deze bijzondere plant? Neem dan contact met ons op, dat vinden wij dol-fijn!

Meer nieuws

Kunstig keramiek

Even wat aandacht voor keramiek! Wist je dat wij een divers assortiment keramiek in ons aanbod hebben? Zo presenteer je op een makkelijke manier een trendy eindproduct aan jouw klanten. Je hoeft alleen nog na te denken over een mooie plek om het te presenteren.

Read More »

Héééé Kalanchoe

Het is zomer en dat betekent, tijd voor Kalanchoe! Een aantal Kalanchoe soorten staan erom bekend dat ze van kleur veranderen in de zon.

Read More »

Blog delen:

Facebook
LinkedIn
nl_NL

Stuur ons een email​